Hei!

Mitt navn er Lars og det er jeg som står bak denne siden.
Jeg er 36 år gammel, er gift og har 2 små rakkerunger i heimen.

Til dagligdags jobber jeg som web utvikler og som en takknemlighet for det hvite smilet jeg fikk med tannbleking valgte jeg å lage denne siden.

Etter mange år med både røyking og mye kaffe drikking slet jeg veldig med selvtilliten hver gang jeg trakk på smilebåndet. Etter at jeg bleket mine tenner fikk jeg ett nytt smil og dette hjalp meg mye både privat og i jobb sammenheng. For meg personlig tok det sin tid før jeg gjorde noe med problemet. Jeg trodde det skulle være veldig dyrt og fikse tennene, og syntes forsåvidt hele greia var forvirrende.

Når jeg fant ut hvor fantastisk lett det kan være tenkte jeg å lage en enkel side som kan hjelpe andre i samme situasjon. Videre er det for de fleste unødvendig og bruke masse penger på tannbleking. Jeg kan si med sikkerhet at min selvtillit gikk til topps etter at jeg fikk et hvitere smil. Følelsen av å presse leppene over tennene hver gang ville smilte unner jeg ingen!